Ontspannings massages

Chi wit Massage

Een heerlijke diep ontspannende massage!

In de wervelkolom komen zenuwen samen, deze staan in verbinding met de rest van het lichaam. De wervelkolom wordt ook weleens vergeleken met de ” levensboom” .Juist hier wordt vaak veel spanning, pijn en vermoeidheid opgeslagen.

Door deze massage gaat de energie weer stromen en heeft het een harmoniserende werking op de organen. De rug en de benen worden behandeld, waarbij gebruik gemaakt wordt van technieken uit Thailand, Vietnam en India.


Ontspanningsmassage voor Hoogsensitieve personen

Hoogsensitieve personen (HSP’s), hebben een gevoelig(er) zenuwstelsel wat je zou kunnen zien als fijne antennes.  Dit is een aangeboren eigenschap waarbij het fijngevoelige zenuwstelsel ervoor zorgt dat je als hoogsensitief persoon meer   waarneemt en dit intenser beleeft. Je kunt stellen dat een hoogsensitief persoon goed moet opletten hoeveel prikkels hij op een dag verwerkt. Bij overprikkeling heeft hij wat sneller en meer rust nodig.

Speciaal voor Hoogsensitieve personen  is deze lichaamsmassage ontwikkeld die het lichaam tot rust brengt en helpend is om te aarden.


De Balinese massage is een  lichaamsmassage, deze bestaat uit een mix van een oude Chinese therapiemethode en de klassieke massage met ayurvedische invloeden.

Een mix van strijk, kneed en strektechnieken.

Naast dat het lymfesysteem afvalstoffen uit het bindweefsel af kan voeren en het  de stofwisseling verbetert, is er aandacht voor het aroma en de verzachting van de huid. Na de massage wordt de rug ingewreven met een kruidenscrub. De mix van  kruiden werken verwarmend, zuiverend en ontgiftend. Na de scrub wordt de  huid met warme vochtige doeken afgewassen.

Ontspanningsmassage Toccare-Vivere,

Deze ontspanningsmassage is een combi – massage van verschillende technieken die  zowel zacht als stevig gegeven kan worden. Bij klachten ook in combinatie met guasha of cupping.