Energetische sessie

 

Soul Body Fusion® is een liefdevol en krachtig proces wat je bewustzijn helpt om de frequentie van je lichaam af te stemmen op de frequentie van je ziel zodat zij in balans zijn en je vanuit je hart kunt leven. Leven zoals het bedoeld is… Het kan je helpen beter te gronden, spiritueel te groeien, kan meer energie geven,  kan je blijer en gelukkiger en gezonder maken, het kan je helpen om meer in je kracht te gaan staan en beter grenzen aan te geven en meer in je lichaam te zijn.

” Ieder van ons heeft een prachtige ziel, maar we kunnen vaak niet de volledig hogere frequentie van onze ziel in ons lichaam te brengen. Omdat de frequenties van lichaam en ziel niet op elkaar afgestemd zijn door trauma’s, verdriet en teleurstellingen. Dit kan ons het zicht benemen  op een vollediger beeld van onszelf en de wereld om ons heen. We leven vaak met ons licht half aan.

Soul Body Fusion® helpt je om je bewustzijn, volledig in je cellen en je DNA te brengen en je af te stemmen op je eigen levenskracht. Om de frequentie van je lichaam in balans te brengen met de frequentie van je ziel. Je kunt zo meer en meer bezieling brengen in je lichaam en in je leven. Vanuit je hart te leven en te stralen naar de de mensen om je heen, naar alle levende wezens en de aarde…”

Ben je benieuwd hoe dat voelt en wil je het zelf ervaren?

Een Soul Body Fusion® sessie duurt 2 x 10 minuten met een korte pauze ertussen. Het is aan te raden om drie sessies te doen.

De 2e een week na de 1e sessie en de 3e na ongeveer 3 weken.

Voor meer informatie verwijs ik je graag naar de site van Jonette Crowley. 

https://www.jonettecrowley.nl/about/of https://www.soulbodyfusion.nl. En mocht je het na 3 sessies zelf willen leren dan kan je een workshop volgen bij www.arnovandijk.nl

 

Magnetiseren

Magnetiseren is een natuurgeneeswijze die al heel oud is en wat ieder mens in zich heeft. Er wordt met kosmische energie gewerkt die het zelf genezend vermogen activeert en stimuleert.

In en rondom het menselijk lichaam bevinden zich energievelden. De lagen rondom zijn de auravelden. Doordat er ook blokkades kunnen ontstaan in de  energielagen kan dit ook van invloed zijn bij klachten en ziekte.

Tevens worden de chakra’s behandeld, soms zijn deze gesloten of hebben te weinig energie waardoor dit alle energielagen ook weer beïnvloed.

Gevoelige mensen krijgen soms te veel prikkels binnen, het is dan belangrijk dat je je kunt afschermen en goed gegrond bent.

Sommige mensen voelen tijdens een behandeling warmte of kou, tintelingen of spiertrekkingen, of soms ook helemaal niets, dit is verder niet zo belangrijk om dat de heling toch zijn werk wel doet.

Een behandeling wordt door de kleren heen gegeven op een massagetafel.

Waar kan het o.a. helpend zijn:

Slaapproblemen

Vermoeidheid of stress

Rouw en verdriet

Angst en onrust of onzekerheid

Levensvraagstukken

Verzachten van pijn

Darmklachten of schildklierproblemen

Ontspanning

Bij een behandeling wordt er gewerkt aan de balans in de energiehuishouding. Het kan nog best een tijdje doorwerken.

Wanneer wordt er niet behandeld:

o.a. bij zwangerschap- psychiatrische klachten/zwaar getraumatiseerd of bij hartklachten. Magnetiseren is een ondersteunende behandeling.

Raadpleeg bij klachten altijd eerst een arts!

 

Reiki

Bij een Reiki behandeling wordt met een vorm levensenergie gewerkt, de Qi, die wordt doorgegeven via de handen, deze worden een paar minuutjes op verschillende plaatsen op het lichaam gelegd.

Via de handen stroomt de energie daar waar nodig is. De levensenergie werkt zowel op lichamelijke pijnen of een tekort maar ook emotioneel en mentaal. Het is een zachte behandeling die de balans kan herstellen.

Reiki wordt door de kleding heen gegeven. Het is niet schadelijk en er zijn geen contra indicaties.

Het kan verkwikkend werken en rust schenken.

De behandelaar fungeert hierbij als doorgeefluik.